Kvinna och fågelintresserad? Kom till naturum Tåkern första maj!

Kvinna och fågelintresserad? Fåglar är något som fascinerar många och det finns många som funderar på att börja med fågelskådning. Det kan vara lurigt att veta vart man ska börja, nästan speciellt om du är kvinna. Även om det börjar bli bättre är det fortfarande flest män som är aktiva fågelskådare. Därför har vi under första maj bjudit in nätverket rapphönan som består av kvinnliga fågelskådare på olika kunskapsnivå som hjälper varandra. Är du kvinna och nybörjare på fåglar är denna dag ett perfekt tillfälle att få tips om vart du kan börja.

Under dagen (klockan 10.00-ca 13.00) finns rapphönor (representanter för det kvinnliga nätverket) från olika delar av länet att prata med, både i fågeltornet och nedanför.

Klockan 10.30 kommer det utgå en längre guidad tur (totalt ca 4 km) för de som är intresserade av nätverket rapphönan och fågelskådning. Du får låna kikare om du inte redan har en egen. Ta gärna med fika!

Vill du förbereda dig eller inte kan det aktuella datumet kan du läsa mer på rapphönans hemsida http://www.rapphonan.se/

Datum

01 maj 2022
Expired!

Tid

10:00 - 13:00

Platser

Naturum Tåkern
Naturum Tåkern
Glänås besöksområde 1