Fullspäckad höst på naturum

På naturum Tåkern kan du förvänta dig en fullspäckad höst. Vecka 44 är det höstlov, med aktiviteter för stora och små. Som start för lovet anordnas en friluftsfestival. Den 30 oktober bjuder vi in dig som är matlagningsintresserad och vill utmana dig tillsammans med ditt lag att laga en fantastisk måltid utomhus. 

Vecka 44 – Höstlov

29 oktober till 6 november är det höstlov och det firar vi med massor med aktiviteter för alla åldrar. Pyssel inomhus och äventyr utomhus, exakt program kommer efter sommarlovet – för att redan då längta till nästa lovutflykt till Tåkern. 

Friluftsfestival 

Under höstlovet står naturum värd för en friluftsfestival som en hyllning till friluftslivet och att komma ut i naturen. Mer info kommer inom kort. 

SM i utomhusmatlagning

Är du intresserad av matlagning och vill sätta dina kunskaper på prov tillsammans med ditt lag? Då är SM i utomhusmatlagning något för dig. Syftet med tävlingen är att lyfta intresset för att laga mat utomhus och att använda sig mer av lokala råvaru- och livsmedelsproducenter. Våra bästa naturvårdare här vid Tåkern är de djur som går och betar på strandängarna runt Tåkern, de bidrar till den fantastiska biologiska mångfalden vi har här. Därför kommer vi använda oss av närproducerat naturbeteskött. 

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.